klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Thursday, June 2, 2011

[Contest "Aku Dan Dia" by Rizwan Ewan]

assalamualaikum n malam semua...
tengah buat aper tue???
makan pisang goreng ek???
meh cket...
dah2 areda makin melalut plop
areda fokus n straight tu da point okies!!!
contest by Rizwan Ewan


syarat-syarat penyertaan
  1. Buat satu entry yang bertajuk [Contest "Aku Dan Dia" by Rizwan Ewan]
  2. Copy and paste banner kat atas ni. ke sidebar and entry korang 2.
  3. Nyatakan Sebab Anda Join Contest "Aku Dan Dia" by Rizwan Ewan. tak perlu ayat yang panjang-panjang macam karangan format SPM n STPM. hehe. 10, 20 . . 30 patah perkataan pun da cukup.
  4. Sertakan Gambar korang bersama friend, cousen or family dan pastikan kat gambar 2 ada perkataan "AKU DAN DIA" [dua org je ada kat gambar 2] boleh edit.
  5. Tag 3 org. dan pastikan orang 2 tahu. nama dia kena tag.
  6. bila da siap. Ambil link Entry korang 2. letak kat bahagian komen entry ni 
  7. LIKE pages Rizwan Ewan [dot] blogspot dan FOLLOW Blog Wan untuk mempermudahkan korang mengetahui latest news from wan =)

SEBAB-SEBAB AREDA JOIN CONTEST AKU DAN DIA BY RIZWAN EWAN

PERTAMA
mestila sebab nak menang..saper yang xnak topup kan??areda bukan meterialistik tapi x hipokrit okay..yeala da hujung2 cuti sem bajet pun da x da...heheheh

KEDUA
nak eratkan hubungan silaturahim antara peserta-peserta...

KETIGA
areda rasa contest nie sangat-sangat menarik sebab dyer bagi peluang kat peserta untuk luahkan rasa kepada orang yang paling rapat dalam contest nie..



masa yang dinanti-nantikan...
gambar yang areda pertaruhkan untuk contest nie
jeng
jeng 
jeng


AKU DAN DIA
nie gambar areda ngan boy atas ketapi bukit bendera...
akceli areda ngan boy baru jep kenal...
kenal bulan doblas 2010
baru kan????
tapi sebab otak boy sama ja ngan otak areda..gila2..rasa cm da lama ja kenal n kteowg rapat sangat..
sampai ada orang tanya hampa dua nie adik beradik ka???
owh tidak..kalau kami dua adik beradik mau pecah rumah
sebab lau kami dua gelak dah cukup nak gegarkan rumah..
xda feel la nak gelak slow2..mesti nak kena nganga beso2
meh nak cita sket detik perkenalan....
kteowg kenal sebab sama2 1 tempat praktikal
masa awal2 kenal boy nie giler baik kate ko..
muka suci jep..
pas da kenal 2 minggu cm tue...
baru taw yang otak dy nie giler2
kteowg memang nakal sampai bos pun kteowg bahan..
cian bos..cowie ek
friendship kteowg nie da 1 semester...
n now boy pun da balik negeri asal dyer(pahang) n areda still g kt sinie(penang)
okies tu la serba sedikit tentang aku dan dia...
walaupun baru kenal, she' one op my besties
kalau nak taw lagi baca kat sinie




berries yang kena tag

2 comments:

Rizwan Ewan said...

hyehye!! thanks sudi join contest yang wan buat ni =)

btw. Good Luck ok! best entry ;) pic pun ok ! nntikan result cntest ni nanti ;)

cute rasberry said...

rizwan:hyep..u're welcome
x sabar nak tunggu result

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz