klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Thursday, June 23, 2011

Bersamba Ria Bersama Terchenta

arghhh lambat post en3 baru hari nie...
nie semua sebab berjimba - jimba bersama 3 makhluk tuhan paling vogue

mangsa pertama : farhana...korunk kenal kan

nie plak cik ainun @ boy..

mangsa ketiga shireen....

actually lepak kali nie sebab da lama x jumpa ainun...
last jumpa dyer tahun lepas..21/11/2010
biasa la masing2 sibuk study...

kuar tadi kul 1.00 cam tue...
g la serbu pakar gigi sebab cik ainun nak g ukur gigi...
areda memang kesian giler kat dyer sebab accident then gigi depan patah..
kecian2 jugak tapi gelak lagi lebey pada kecian..
cowie ainun..
i lap u lah...
so gambar ainun memang x dak banyak cuma 1 ja...
nak cover gigi..
muahahahahha..

dah g sana klinik plop tutup
so sementara klinik nak bukak..
kami pun g la taman botani nak hirup udara segar...

merongeng2 kat situ sambil dengar citer ainun accident yang mengorbankan gigi( giler la ayat BM spm)
kol 2 g klinik balik..
pas dah settle twos gerak g shopping mall (chenta 3 segi) sebab 3 mall dekat2...hahahahah
p mencekik kat situ...
makan sambil tunggu orang xda gigi makan (sowie bhai)

pas da penat jalan kat 3 mall..
lepak plak kat padang kota....



thanks warga nescafe sebab bagi nescafe percuma dekat kami..
kalau bab benda2 percuma...laju jer...
tambah2 ainun...




model2 nescafe...
ops terlebey sudah..


uit fhana...buat apa 2..
tulis surat cinta ek....
nak bagi kat saper tue???

cool blog..
yang warna biru tue blueberry( if x salah la)...
dah tua2 ingatan xkuat
yang hijau tue kiwi...

yang mana 1 kaki areda???
cepat teka.....


penyu di pulau pinang..
kau hado???
nan hado

t-shirt free from paradise hotel..
p/s: thanks uncle zainal 4 those t-shirt

p/s: weyh sabtu nie p jogging okeyh

2 comments:

NasZ said...

muahaha..sedap nescafe tu..ada lebih tak?..nak satu..huhu..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

cute rasberry said...

nasz: ala x da lebey la..dyer bagi sorang 1 ja....
okeyh t areda join

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz