klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Sunday, June 19, 2011

KENAPA KALER PINK

hyep semua...
rendu areda ek???
ops terperasan plop...
kenapa kaler pink????
okeyh rinie areda just nak gtaw sal kenapa areda minat kaler pink...

1. sejujurnya dulu areda memang anti gila kaler pink...bila masok jer form 5,ada sorang membe nie memang minat gila kaler pink sampai semua benda semua nak kaler pink..so bila kena buat folio berpasangan mesti dyer nak pink so lama kelamaan rasa minat tu timbul (pergh skemanya ayat).

2.kaler pink..kaler yang lembut n sweet...so memang sesuai la untuk orang - orang yang chummel cam areda(ops terperasan la plak)!!jangan marah ha...

3.korang perasan tak kaler pink memang sesuai untuk perempuan.

p/s: bukan perempuan ja suka pink,laki pun ada jugak...like abang areda 

4 comments:

ShakRoil said...

yerp! warna pink memang warna yang lembut.. tapi laki pakai x brapa nak macho la.. hehe :P

zarulfarhana said...

btoi..pompuan skakn pink

Freaky said...

freaky x suka pink =_=

cute rasberry said...

shahroil:chummel pa kalu laki pakai..try pakai tengok..heheheheh

zarulfarhana:memang..jarang nak jumpa popuan x suka pink

freaky:naper x suka???alo..xbesh r

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz