klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Thursday, June 2, 2011

1st GIVEAWAY by shawlforyou

contest lagi....
korang jelez la 2 areda join contest...
meh la join sama2
i loike shawl


syarat-syarat penyertaan:

1. Buat entry yang simple dan wajib letak tajuk 1st GIVEAWAY by shawlforyou dan cerita serba sedikit mengenai giveaway ni atau shawlforyou
2. Letak banner yg pink gile tu kt dalam entry korang dan jgn lupe link kn banner tu ke entry giveaway ni.
3. Tag seramai 2 orang blogger sahaja yer tapi kalau nk tag lebih dr tu pun boleh tp make sure TAG tau.Kalau rajin...sebar2kn la kt kwn2 yg lain.ajak ramai2 join....
4. Jangan lupe jd followers and like fanpage shawlforyou yer
5. Lepas korang da buat entry tentang 1st GIVEAWAY by shawlforyou...korang boleh tinggalkan link di komen bawah entry ni yer. 
6. Pastu zatie akan check..dan jgn lupe keep update with us yeah sampai 13 June ni.time tu zatie akan umumkan pemenang yg bertuah. Pemilihan akan dibuat melalui Random.org.

15 orang YANG BERTUAH AKAN MENDAPAT 1HELAI SHAWLS DAN 1HELAI TUDUNG EKSPRESS berharga RM50++ secara percuma. Sesiapa pun boleh join giveaway ni. JOM HEBOH2kan.
TARIKH MULA : 1 JUNE - 12 JUNE 2011


so macam biasa strawberries yang nak kena tag




2 comments:

SHaWLFoRYou said...

salam dear, thnx for joining us in GA..:)
hope u r the lucky one.nt jgn lupe tunggu dan tengok sape yg bertuah di fanpage dan juga blog yer dear...<3

cute rasberry said...

salam..
thanks ya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz