klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Thursday, June 16, 2011

Jom request doodle PERCUMA by Cik Cempaka

okeyh...meh cinie nak citer kat korang...
cik cempaka nak buat doodle percuma..
memang gedix la areda nak....
header areda tu pun boy yang buatkan
kalau nak harapkan areda..silap2 nak lukis manusia jadi monyet..
so bila da inche boy tag..
tanpa segan silu areda pun join da gang..hahahahah

okeyh cik cempaka biru yang baik hati,kiut miut...(bukan bodek taw, e-class nie)
areda nak doodle yang pakai tudung..ala2 hana tajima 2...hehehehehe gedix giler areda nie..
baju pown x nak la yang seksi2...yang simple2 janji tutup aurat....
p/s:cik cempaka, areda suker warna pink....kalau boley banyak pink..tu pun kalau boley..kalau x boley x per..apa ja yang cik cempaka bagi areda amek dengan e-class hati...

jadi dengan ini,areda selaku pengerusi JKKK kampung pisang nak menyeru sys atie untuk sama2 menjoinkan diri supaya kita ley tukar header sama2 bersama boy...



2 comments:

Cik Cempaka said...

Thanks ya

nanti slalu-slalulah datang sini tuk tengok samada dodol kamu dah siap ke blom ek ^^

cute rasberry said...

terima kaceh cik cempaka...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz