klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Tuesday, June 28, 2011

5 blog pilihan hati by NadiaFarahida.

areda terpanggil plop nak join pas kena tag oleh syue 
so syue areda join


okeyh senarai belog yang areda x pernah miss walau sehari

BELOG 1
Santai Bersama BEN ASHAARI
kenapa ek??
ben ashaari nie blogger femes..so rugi la kalau x bukak page dyer..
kat situ ley gak ada gak tips2 nak tingkatkan kemajuan belog..
abg ben selalu jer buat segmen..so sesuai la untuk blogger2 baru join..

BELOG 2
ini belog cik epal..areda suka lepak kat sinie sebab cik epal banyak share tempat2 makan yang
best...xkurang gak areda minat ngan dress-up cik epal..vogue da vass gitu..
memang kiut giler..pas tue cik epal selalu lepak ngan blogger2 femes...

BELOG 3
 Elia : Short & Sweet
nie plop belog elia..kenal x sapa elia???elia nie tunangan kepada penjaga gol Malaysia
(Khairul Fahmi Che Mat)..mula2 areda baca sebab nak taw perkembangan apex...bila da baca jadi 
addict..bila x baca x sempurna hidop...belog nie simple tapi cute..

BELOG 4
Lepak di BANGKU KOSONG™
okeyh nie abg bangku kosong....
kat belog nie la areda dapat semangat masa awal-awal jadi blogger.. biasala masa mula2 areda dah
hampir putus asa sebab xder orang baca belog..follower pun alahai ciput jer..
bila baca kat sini, abg BK soh rajin2 post entry baru, join segmen.. yes areda dah buat..

BELOG 5
uikss??
nie belog besties areda..kiteowang buat belog sama2..
even header areda tue pun atas usaha dya jugak....areda memang suka lepak sebab cara penulisan memang gempak..xmacam novel alaf tapi macam novel by kaki novel..
ayat-ayat selumber ja

tag

9 comments:

Atie said...

blog kak atie tak der plak yer.....ermmm....saper yang ajar bt blog yerk???...huhuhuhu

nadia said...

tq sudi join yangggg~ :)
harap2, areda antara 3 bertuah tu ye. :)

cute rasberry said...

kak atie:alolo jgn la majok sys..bukan xmau bubuh..tapi header kak atie x ley nak copy...cowie taw....

nadia: t're welcome

ked khaydee said...

wuuuu..
terharu makk..

sabo yea kak atie..ngeh2..

bia sy try copy header kak atie lak..

cute rasberry said...

boy ko try copy...
aku kn buta IT...

ked khaydee said...

arggghhhh!!!

kak atie pon sme cm ko..disable right click!!

mmg tak la nak copy kann..

cute rasberry said...

taw xper....
memang...
aku da x disable right klik...

Atie said...

kak atie nak try buang disable right klik tue...skali tak tau mcm mana...padan muka aku...hahahahahh

cute rasberry said...

hahahahaa...carik kak atie..gali2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz