klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Thursday, June 16, 2011

terima kasih semua


    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • cik xbuat apa aih
      • x la..
      • cik da baek...
      • owg yang mngata cik 2 dalam group kita gak?
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • byk group aih....group niza,anis z,zam....sume ade sikit...
      • group kite pon xterkecuali kot

    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • kalau nak taw...bkn takat cik jew kne kutuk...
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • pas 2?
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • ngah n lang kene gak....
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • dowg kata kite macm2
      • time tu budak laki bgtaw
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • spa yg kata?
      • n diorang kata pa?

    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • geng zam n anis z
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • kata pa?
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • dowg just kata cik ketua la....kos sem 2 cik kan ketua
      • pastu kata la yg kmi nie mesti akan ikot je bontot cik
      • mcm x best ar dgr
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • cik bukan ketua group...
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • tu la tp dowg ar pk yg bkn2
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • memang hampa dua dok ikut bontot cik bab cik dok bagi duit...
      • hehhehe
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • ntah la cik ngah n lang pon malas dah nak ambik kisah pasal budk kelas kite
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • memang la...
      • cik tunggu vis sem 6
      • cik nak remove semua dak kelas kita
      • long ada kata apa2 x sal cik?
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • duit pew plk
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • xla depa kata ngh n lang dok ikut vontot cik..macam cik bg duit
      • long ada kata pa2 x sal cik?
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • ngah pon cik nak buang kew...
      • ade ugak...ala kat ngah pon dye ade ngata kan

    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • dlm group kita byk lidah bercabang...nagh pon jd xpcye skrg
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • cik pun da x cy sesiapa
      • sebab 2 cik malas nak tubuh group
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • ngh pon xsure time tu ngh xterlibat dlm perbincagan tu
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • sama yg ada dlm perbncangan 2?
      • *sapa
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • niza,long,adik,su,kak lin,bell,lang...ang n jiha time tu dok tgok movie...mls nak myampuk...
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • niza n sue kata pa?
      • long.bella n kak lin?
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • ok time tu su n niza jew ckp
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • cakap pe
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • yg len2 dengr jew
      • pasal ape ngh xtaw la..
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • diorang ckp pe
      • ala sikit je
      • xkn ngh x taw
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • cik t jgn kata ngh plk bgtaw
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • xla....
      • ala ngah sampai bila nak rahsia
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • adoi nie dah lame rahsia nie
      • t xpasal ngh plk dowg mgutuk
      • ngh bg taw nie spya cik berhati2 ngn dowg
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • memang la..law ngah xgataw cik xkn berubah

    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • owg so dalam citer nie cik setan n diorang semua malaikat la?
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • tp mai sem 3 cik jadi len
      • n kami tgok cik rapat ngn niza
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • cik bukan rapat ngn dy la....
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • cume time tu byk owg do cucuk kami...
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • dy selalu mai bilik cik n cerita masalah dy ngan mira
      • 2 ja...
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • padahal niza tu byk mgata cik
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • memang 2 cik taw...
      • bukan cik yg ccari dy tp dy yang slalu lepk bilik cik
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • tu hal dowg ngh mmg xtaw kata ape kos t tersilap ckp t dowg kata ngh reka cite plk
      • tp yg perlu cik taw nape ngh n lang mrh cik
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • apa?
      • spa?
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • kos ngh n lang kan rapat ngn cik
    • Aredaa Sweet
      21 hours ago
      Aredaa Sweet
      • so sapayg dok cucuk
    • Anis Waniee
      21 hours ago
      Anis Waniee
      • first cik lupakan ngah n lang sebb rapat ngn niza
    • Aredaa Sweet
      20 hours ago
      Aredaa Sweet
      • 2?
    • Anis Waniee
      20 hours ago
      Anis Waniee
      • lang kata ade owg bgtaw dye yang cik p cite kat owg kata kmi g penang mesti romen2
      • tme tu kami malu cik xtaw nak letak mana muka nie
    • Aredaa Sweet
      20 hours ago
      Aredaa Sweet
      • sumpah yang 2 memang x?
    • Anis Waniee
      20 hours ago
      Anis Waniee
      • ngah xtaw sape bgtaw kat lang...tu lang bgtaw ngh
    • Aredaa Sweet
      20 hours ago
      Aredaa Sweet
      • 2 cik asa long
      • bab lang da cakap long dok cucuk lang
    • Anis Waniee
      20 hours ago
      Anis Waniee
      • smpai budak laki pon taw
    • Aredaa Sweet
      20 hours ago
      Aredaa Sweet
      • gila apa nak kata sampai mcm 2
      • agak2 la nak fitnah cik...
      • so depa dah berjaya..
      • tahniah untuk depa...
    • Anis Waniee
      20 hours ago
      Anis Waniee
      • time tu lang jd marah cik
    • Aredaa Sweet
      20 hours ago
      Aredaa Sweet
      • lau ngan ngan lang nak buat apa pun kt luaq cik x ley kata pa
      • 2 2 da besaq kan..
      • ley pikiaq
    • Anis Waniee
      20 hours ago
      Anis Waniee
      • ngah malas nak pk
    • Aredaa Sweet
      20 hours ago
      Aredaa Sweet
      • arghhhhhh...
      • lau cik taw sapa buat cita memang makan kaki la org 2
    • Anis Waniee
      20 hours ago
      Anis Waniee
      • kos tu ngh still try rapat ngn cik
      • kos ngah xreti nak berdendam
      • tp time tu lang xleh time...


    • Aredaa Sweet
      20 hours ago
      Aredaa Sweet
      • seriously cik memang da kecik hati ngan dak kelas kita.espically ngan group kita
      • rasa cam nak keluar ja dari adik beradik
    • Anis Waniee
      20 hours ago
      Anis Waniee
      • cik pegag konsep tu dugaan
    • Aredaa Sweet
      20 hours ago
      Aredaa Sweet
      • yes dugaan....
      • dugaan yg mengajar cik supaya jadi kebey keras hati dan x mudah memaafkan orang lain
    • Anis Waniee
      20 hours ago
      Anis Waniee
      • mesti pasnie akan jd lebih baik
      • dah la...andai kata cik nak marah ngah cik marah ar.....jnji jgn lupakan pershbtn yg kite dah bina....
      • cik pk ar cik dpt byk phaala time tu
    • Aredaa Sweet
      20 hours ago
      Aredaa Sweet
      • cik x marah benda da berlaku
      • tapi cik marah gila ngan mulut2 ahli neraka
    • Aredaa Sweet
      20 hours ago
      Aredaa Sweet
      • sedey gila..

okeyh guys meh dekat2 lagi...
kali nie areda nak sambung g apa yang da jadi masa areda sem 3..
memang citer nie da lama tapi areda just baru taw..
sedey mak nok...
nak taw sebelum nie??
bacer kat sinie

okeyh meh sinie nak sambung ciket jer...
areda pun x sangka dalam kelas areda tue ramai yang x suka areda
biasa la orang vogue....hahahahaha...
areda pun x taw la punca dya apa..
tapi maybe depa x suka sal areda jadi class rept masa sem 2 n pengarah projek sem 3..
halo...korang ingat areda nak sangat ke beban tu semua
x okeyh...
korang yg dok vote...
arghhhhh stress giler biler taw sal nie...
tapi xpa la....
korang da baca chat kat atas tue???
ada dak klas areda kata kawan2 areda dok ikowt vontot areda..
mana ada weh...sendiri vontot sendiri jaga la...
tak yah r nak libat-libatkan areda...
kalau x suka cakap je la..
areda pun xkesah lau korang tanak kawan...
tapi BAGITAW la....
so da settle kes ikowt vontot masuk lak kes nie...

kes areda fitnah my best friend **** and ******
fitnah diorang g penang g romen ngan bf
alolo kiutnyer fitnah korang tue...
biar la dioang nak romen ke..nak buat baby ke biar la...
baby betul la saper yang fitnah areda
nama tue anggap je la X and Y k..
giker ker haper nak fitnah member baik...
xper2 areda percaya tuhan tue mahal adil...
aper yang korang dapat fitnah areda????
dapat AKJ(anugerah ketua jabatan) x????
areda rasa x dapat kan?????
padan muka korang..hhahahaha(ketawa jahat)
so nampak x aper yang Allah kasik kat insan yang dikambing hitamkna????
insaf la wei..
dah2 la fitnah orang..
ke korang da siap ngan idea n mangsa?????
korang tengok nie
maksudnya
Dan bunuhlah mereka di mana saja kamu jumpai mereka, dan usirlah mereka dari tempat mereka telah mengusir kamu (Mekah); dan fitnah117 itu lebih besar bahayanya dari pembunuhan, dan janganlah kamu 
memerangi mereka di Masjidil Haram, kecuali jika mereka memerangi kamu di tempat itu. Jika mereka memerangi kamu (di tempat itu), maka bunuhlah mereka. Demikanlah balasan bagi orang-orang kafir. (surah al-baqarah ayat 191)


so ada faham kakak manis????
dosa memfitnah???
actually areda frust jugak ngan my besties sebab x mai tanya direct kat areda kan...
so tengok nie pulak



maksudnya
wahai orang-orang yang beriman! jika datang kepadamu seorang fasik membawa sesuatu berita,maka selidiklah (untuk mementukan) kebenaran supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini. dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang telah kamu lakukan (surah al-hujurat ayat 6) 

dalam ayat al-quran da jelaz...andaikata ada sesuatu berita...selidik dulu sebelum percaya bulat2..
kan skunk nie dah rasa bersalah

areda hanya akan maafkan insan-insan tersebut andaikata diorang minta maaf secara terbuka...
main sorok2 x mau...
lau nak plishh be gentle okeyh..
if not dosa besar korang tue..
berat okey kes finah nie



p/s: afiqah khairuddin, aku xkuat nak hadapi benda nie....kalau la ko ada kat sinie.... 

2 comments:

ked khaydee said...

a big damn to all ur idiot fwen!!! huh! dasar kawan x sedo ke diri. hah, elok sangat la wat macam tu kat orang. nampak sangat terancamnye kan ada kan??

saba jela..kalau camtu, mko tuka jela masuk grup shireen. at least, pape pon yg trjadi pastu, ko ade shireen kan?? nanti aku mesej shireen suh jg ko.(wah, cam aku ade je no die)..hehehe

ignore the others. sampai ble ko nak bodohkan diri kawan ngan owg yg x reti nak hargai ko kan? ble susah, reti datang. ble senang, ko tolak tepi je. manusie jenis ape la tu.

x pe2..yakin ngan kuase Allah..1 ari nanti, diowg akan kene lebih teruk dari ko kene skang ni.(i'm really pray for that!!hahahahaha)

cute rasberry said...

boy,seriously aku just nak habiskan 2 sem lagik dengan cemerlangnya n lupakan semua yang da jadi kat aku masa diploma...
sedey dowh kena fitnah....depan dok ngendeng-ngendeng aku,belakang mulut cm keling....

bukan aku x ley masok group shireen..ley jer tapi dy ngan aku kelas x sama noks...jadual kuliah lain-lain..kalau kelas sama memang 24/7 la aku berkepit ngan dyer

aku akan cuba ignore manusia2 yang x pernah hargai aku...buat apa aku layan diorang sedangkan diorang anggap aku macam sampah ja

insyallah..ko doakan aku ek..aku x pinta pun Allah balas diorang lebey dari pa yang diorang da buat...cuma aku harap diorang sedar n akui kesalahan 2...

rasa macam malas jer nak balik poli..family aku saper pun tataw..aku xnak r bagi mama sedey

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz