klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Thursday, June 2, 2011

Kenapa Aku Berblog

tada selamat tengah malam semua
kenapa aku berblog???
agak2 korang la napa areda berblog??
so kalau nak taw me join segmen dari nelly


okay guys meh la kita tengok syarat-syarat penyertaan

jeng
jeng
jeng

-Buat entri bertajuk "Kenapa aku berblog ?"
-Follow Nelly bagi yang tak follow lagi okay ? ?
-Bagitau serba sedikit dekat Nelly kenapa korang berblog . . Tak kisah berapa sebab . . 
Nak tau , nak tau !
-Tag dekat 3 orang dan letak url korang dekat sini ya !
-Tarikh tutup sampai 17 June . . Hari jadi Nelly tu ! Ini hadiah terbaik dari Nelly tau ~

Kenapa aku berblog???

pertama
areda buat blog sebab minat yang mendalam dok baca blog orang n da lama-lama berbloggging nie minat tue bertambah-tambah la.

kedua
tempat meluahkan perasaan seperti berkongsi sedih,gembira,kecewa.yeala kalau x curahkan perasaan kt blog kat mana g nak curahkan,lau pendam mau gila areda dibuatnya

ketiga
kagum dengan blog-blog yang menarik n cantik-cantik dan ingin berusaha untuk mendapat blog yang cantik

keempat
dorangan daripada seorang staf dan rakan trainee di tempat praktikal 

kelima
ingin menambah bilangan rakan dan mengetahui perkembangan terkini mereka

keenam
nak jadikan tempat reunion untuk kengkawan lama...kalau kt fb x best lau kt blog baru rancak sket..ley dapat perkembangan..mana taw ada membe yang da kawen


2 comments:

nelly said...

bila ada blog , memang perlu ada minat mendalam ..baru syok !

cute rasberry said...

nelly:btol tue..kalau x minat susah la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz