klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Wednesday, June 1, 2011

Dari Blogger Untuk Bloggers - Untuk Blog Kurang 300 Followers

hye semua....
new segmen dari saudara hasrul hassan @bangku kosong
so tunggu pe lagi cepat-cepat la join

macam biasa 
jeng jeng jeng

 'mengapa anda perlukan followers di blog anda?'

  pertama
  areda nak tambah kenalan terutamanya dekat alam maya

kedua
nak bertukar -tukar pendapat n share idea yang x seberapa nie

ketiga
mestilah nak up kan traffik dekat blog 

  keempat
nak eratkan silaturahim..mana taw dapat undangan kahwin dari kenalan blogger
heheehehehhe

kelima
kalau diberi keizinan areda nak kenal ngan folowwer lebih rapat

keenam
kalau jumpa kat kuar ley g lepak2 sekali,makan2 n having fun


okies x jawapan saya???
   

8 comments:

hasrul hassan said...

Salam.
Terima kasih kerana join segmen saya.

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...

,datang singgah Dari Blogger Untuk Blogger abg BK... (^^,)

,happy blogging...

cute rasberry said...

abgBk: sama-sama
izzat:salam perkenalan

ZIPPO MILLER said...

sy datg dari Bangku kosong...dan arghh sy dh follow anda huhuhu

Mehmed - said...

ye jawapan yang baik tu Ahaks!

mas saari said...

singgah sini n follow...
salam perkenalan!

puanbee said...

follow dari segmen hasrul hassan salam perkenalan :) moga berjaya

Munna said...

dtg dr blog BK...support utk blogger2 baru...keep blogging k.

btw nak ajak awk join GA pertama sy, jom la join..hehe

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/munnafendy-1st-ga-dibuka-sekarang.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz