klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Sunday, April 29, 2012

Felcra Lubuk Sireh, Padang Besar..PERTHLISS




walaupun exam dah dok memanggil tak taw la pasai apa ada ja mood nak hapdate status :)
esok pagi dah ada final exam tamadun islam..huh redha je la...
dah2 areda meraban ja lebey sampai jauh menyimpang....fokus2

okeyh kali nie areda nak cita sal event leadership kt felcra lubuk sireh...event tu sekejap je...dari kol 8 pagi sampai 6 petang...tu jah...tapi budak2 kampung tu memang happening..happening gila...kita cabut rumput,depa pun sama kalut cabut rumput....kita p isi air dalam baldi,depa yang kalut dok angkat...so jom kita terjah...seyes kalau nak buat event yang perlukan komuniti,this is the place...

kampung dia memang terbaik kata ko...dah la tenang,sejuk je mata memandang... :)




tengok ramai kan budak2 kampung yang berkumpul......dengan basikalnya,yang berlari..bak kata astro macam2 ada :)

 bila organizer berbincang
yieahaaaaaa.....layan poco2 kawan2













luv u guys forever



video





BATTLESHIP :)

Hye peeps
huish penat dok dalam draft baru ley nak publish....sebenarnya dah tengok cita nie minggu lepas..week before exam lagi..tapi biasa la terlambat hapdate :)

akceli nak cita bukan sal battleship sngt pown tapi nak amek title tue and link ngan hidop nie...as semua taw yang areda and da geng dah nak tamat pun belajar..just tinggal 1 paper ja sebelom tamat nie....

semua dah berperang dari sem 1 sampai la sem 6..macam2 benda yang dah kita lalui..sedih gembira suka duka semua tanggung bersama...kita bangkit untuk berjuang lepas ditindas secara senyap...macam dalam cita battleship  tue,dia kena serang ngan alien,tp kita kena serang dek perbuatan manusia....so guys chill up untuk yang terakhir nie...peperangan kita kat PTSS dah hampir tamat..insyaallah :)




Thursday, April 19, 2012

SPONTANEOUS THURSDAY # 15


SEYES SEDIH MASA KELAS TERAKHIR STRATEGIC MANAGEMENT,
BILA LECTURER YANG MENANGIS DULU, 
PAKAT MENANGIS SEMUA SEKALI..
"U ALL R THE BEST STUDENT I EVER HAD"

SPONTANEOUS THURSDAY # 14


 
 
HARI- HARI TERAHKIR DI POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN

Monday, April 16, 2012

PRE GRADUATION NITE (MPG)

                                 

 
huh..lepas satu-satu event yang kena buat or attend....penat tok sah dok kata la...balik kol 2 pagi...bangun kol 6 pulak...so kali nie nak publish pulak dinner MPG dekat Ocean Glo, Hotel Putra Brasmana, Kuala Perlis....dah nama pun dok tepi pantai kan so tema dia mesti la Hawaiiii......so semua da macam pokok kelapa :)








Sunday, April 15, 2012

TENKIU ELIA


hyep peeps...
areda nak say thanks kat elia sebab sudi comment kat belog yang tak seberapa nie :)
teruja hokeyh bila blogger retis jalan2 n komen
tenkiu so much elia

THE LAST ONE

Hye peeps...
sedar tak sedar da lama belog nie bersawang kan???
sory la noks..mak sibuk sangat (ala2 mak jemah)
 
okeyh sedar tak sedar areda ada lagi 10 hari ja dekat perthliss nie...
rasa sat ja..tapi dah tiga tahun kat sini
dapat kawan2 baru....
 
an semalam kami buat perkelahan yang terbest la sepangjang 3 tahunkat sini...
berkelah + bbq + rock climbing + mandi2 + tukaq2 hadiah ngan kawan2 dekat Gua Kelam
seyes best n sedih la nk tinggal semua sekali...
 macam2 la quote yang membe2 post dekat fb
 

sapa kta 3 thun tu lma, mai sni sat aku nk tampaq..sup sap sup sap,pejam celik dh nk hbeh..bru smlm ja pa kt msuk kelas dup 1b bru ja sdah orientasi,kwn klas pon x kenai hbeh ag pon...
 
 
I'm gonna miss you guys like a child misses their blanket
Thanks for the great 3 years guys :)
# Love you guys DUP6B muchmuchmuch !
 
 
seharian bersama (DUP6B) . . gonna miss u all guys .. !! walaupun ne bbq yang terakhir tapi harap persahabatan kita semua kekal selalu . . :)
 
 
 
  •  
    GUA KELAM MENJADI DESTINASI TERAKHIR
    UNTUK STUDENT DUP6B SEMUA
    WALAUPUN BBQ KALI NI ADALAH YANG TERAKHIR
    MOGA2 PERSAHABATAN KITA KEKAL SEMUA.
    ~minta maaf atas segala salah dan silap~
    terima kasih en. zul..
     
    last trip with DUP6B tomorrow..... 
    gonna miss this 3 years of laugh and tears
     
    seyeskan rasa sedih ja baca post2 tue...
    3 tahun kejap ja...
    walaupun kejap it's full of memory yang best2... 
     

     

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz