klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Tuesday, June 21, 2011

night market at batu ferringhi

hyep guys...
nak tanyer nie korang penah datang penang x??
kalau yang pernah datang, korang sempat x singgah batu ferringhi night market???
x sempat!!!
okeyh x per..
so pada yang x pernah jalan2 kat penang, andai kata korang tersinggah kat sinie..
korang g la jalan2 kat batu ferringhi night market...
so let's cekidaot...
macam2 ada kat situ...
dari baju sampai ler perhiasan rumah
dengan harga yang berpatutan..

kalau korang nak taw..
pashmina pun ader kat situ dengan harga berpatutan..
kalau areda tengok kat online shopping harga lebey kurang 25 - 30..
xmasuk postage..
tapi kat citu just RM15..
memang berbaloi n affordable

siler abaikan yer...haha
omak - omak sibuk nyoping...
anak2 mengedixz ler...
muahahahaah

bargain n bargain lagi...
skunk nie diorang tengah usha nak beli purse...
so bila beli banyak2 kiter kena tawar menawar yer..
dah nama pun night market...

see my aunty..
muka sampai monyok bab x taw nak pilih yang mana satu sebab semua cantik la...

sesi memilih selendang lagik...
pilih punya pilih
areda x belipun..just cousin areda yang beli..
xper dik non oii..ahkak dok sini..
bila2 pun boley p

serius bhai..macam2 ada kat sini..
kalau korang nak jalan kat situ..
areda nasihatkan jangan pkai heels..
kang tercabot kaki kau dik non..
sebab night market nie memang panjang..
giler panjang..
lau pakai selipar pun penat kaki apetah lagik kalau pakai heels..

p/s: sempat jugak areda rembat purse n tudung dengan harga berbaloi - baloi

2 comments:

NasZ said...

hehe..selalu g sana bila nak cari cd je..hehe..

MOHD NASER.com

cute rasberry said...

nasz:cd pun memang banyak kat citu....memang penat la lau jalan2 kat citu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz