klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Sunday, June 12, 2011

TERIMA KASIH KAWAN..AKU MENGHARGAIMU

first op all,maybe korang rasa areda nak appreciate kawan kan???
owh tidak..salah...
areda just nak cerita sal kawan areda yang da tikam areda dari belakang
n baru hari ini rahsia tu pecah...
my lovely fwen
dalam entry nie areda akan jadi kak cik....
kak cik = areda okeyh

dah lama kan kita berkawan????dari sem 1 sampai la sekarang nie..
cik memang hargaila persahabatan kita
dari  xtaw apa-apa pasal tourism industry sampai la kita da hebat....
tapikan memang x sangka gila
hampa boley tikam cik dari belakang
memang bodohkan cik nie
boley x sedaq hampa la punca lang bergadoh ngan cik
hampa memang tin biskut 6 muka la
da la dok perangat apa yang tengah panas kan????
cik memang x sangka gila nie semua kerja hampa...
xselamat la hidop hampa pas apa yang hampa da buat kat cik
btw thanks untuk lang sebab pecahkan rahsia yang da tersimpan lebey 6 bulan
hampa ingat cik x terasa ka bila cik p bilik hampa n ketuk pintu bilik tapi hampa x bukak??
hampa ingat cik xtaw ka hampa ada dalam bilik...

hampa ingat lagi x????
kalau x meh cinie nak ingatkan...
masa minggu sebelum final/study week???
bila balik dari xtra kelas ja cik ajak hampa semua p cafe??
hampa kata apa???
xmau p lah dah kenyang..
okeyh da kenyang...
cik xpaksa n cik p kafe sorang2
sedangkan hampa semua memang taw cik xreti nak jalan sorang-sorang..
at last...cik jumpa hampa kat kafe!!!!
hampa kata kenyang!!!!
hampa kata nak balik bilik terus!!!!
tapi cik jumpa sapa kat kafe???
roh hampa ka????
bila terserempak mula la buat muka bersalah...
nak minta maaf bagai...
dah la wey
cik memang terasa
mula pada hari tue cik dah x pernah ajak hampa p kafe lagi.
bila x ajak hampa kata plak
awat cik p kafe xajak kami???
cik pun xtaw la hampa nie apa??
da buat salah tapi buat muka suci!!!!!!

ada lagi yang hampa buat..
cuba hampa ingat balik..
cik penah tanya hampa
****(nama berkenaan),awat lang x cakap ngan cik???
****(nama berkenaan)dengan rasa marah,hampa tempik kat cik...
hampa kata sendiri buat sendiri pikiaq la!!!!!!!!(nada tempik+menjerit)
hampa taw pa jadi malam 2??
cik menangis bagai nak rak dekat syira (romate)
sampai syira kata..aku dah xnak bukak pintu law diorang datang cinie

kalau nak tulis memang banyak gila la benda yang cik makan hati ngan hampa
even kalau hampa nak taw cik da frust n tawar  hati ngan friendship kita

p/s: i miss afiqah khairuddin....1 n only friend yang baru areda kenal tapi ley faham
areda macam da kenal 10 tahun

7 comments:

ked khaydee said...

sob3..terharu mak uoollsss!!!

celake giler mmbe ko tu da..hahahhaha..pedulik aku ape law diorang bace!!

kalau mmbe ku terase bace ni, diowang patut bersyukur la ko x reveal name sape2 yg berkenaan kat situ. kan3??

maksudnye, ko still syg kat diowang ag..

dah2 la wat baek ngan owang da..cari mmbe len. mmbe yg appreciate ko as a sister, not a member.

yg reti reply all ur sacrifies. yg willing to sacrify gak when it needed.

ahhh!!! x saba nak tggu ko abes dip. smuge ko dapat jumpe good frens kat environment yg len...

i'll waiting u at uitm yaaa!!! hehehehe

chill okeyh?? i knoe u're strong beb.. :)

cute rasberry said...

boy:thanks ya...ko memang besties aku la..
aku malas ja nak letak nama kang aku balik sana kena boikot terus..muahahahaha
aku memang terasa gila la..benda lama baru skunk aku dapat taw...
biasa la kawan ngan aku sebab nak group ngan aku jer...kan lau group ngan aku semua aku yang watkan...
aku pun xsabar gak nak bis dip nie...
nak lupakan manusia2 yang x pernah hargai aku

cute rasberry said...
This comment has been removed by the author.
ked khaydee said...

gud!!!

ignore that such type of people..huhuhu

well ada, yg baru kenal pon bole back stab..apetah yg da lame kenal kan??

cute rasberry said...

hahahahaha..aku setuju statement ko yang tue.....
yang baru kenal pun x suka pe lagi yang aku da lama kenal an....
manusia...
diorang jeles aku cantekk..huhuhu

ked khaydee said...

jelez la tu..
x reti pki shawl,,ade hati nak pakai!!hahahha
owg wat blog,,die pon wat..
owg wat fb,,die pon ikot wat fb..
ttteeeettttt!!!!

cute rasberry said...

tetttt....tol tu shayunk...sedey giler ko taw x...skunk nie aku da dapat berita lagi gempak...
actually dak2 dalam kelas aku x suka aku.....sabar je la for 2 sem lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz