klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Thursday, October 27, 2011

TRIP MARKETING

hyep peeps...
hurm dah lama x update belog....bukan malas or tak dak idea tapi areda p trip ngan kelas.....
nak taw tak areda p mana??? ce teka ce teka.......
okeyh la....cian korang tak taw nak teka....areda p trip kat cameron highland n tambun...

percaya atau tak yang areda baru pertama kali sampai kat cameron highland....dah umo 20 taun baru je jejakkan kaki kat situ....ekceli trip kali nie bukan je trip kosong tapi trip yang kena buat asiment dik oiii...
siap kena ada video bagai....so dengan tak rasminya areda jadi pengacara....heheheheh
so jom kita jelajah!!!!!








hye nama saya iman..umo saya 2 tahun......ha nie anak lecturer areda...chummel sangat sebab dia panggil areda papa

2 comments:

YNA said...

best tak? :)

cute rasberry said...

YNA : memang best tambah2 jalan ngan kawan-kawan n suhu dalam 15 celcius memang terbaik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz