klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Thursday, October 20, 2011

ho tour day 2011

sibuk....memang minggu nie minggu paling sibuk....tak pernah dalam kamus hidup areda sibuk macam nie...

ho tour day???taw tak apa tue ho tour day???mesti tak taw kan...meh sini nak koba... ho tour = hospitality & tourism day yang mana senior-senior part 5 ngan 6 bukak booth untuk promote tempat atau makanan....alahai formalnya ayat areda...takpa asalkan korang faham... :)

event tue hari isnin tapi since ahad pagi kami dah kena p siap tempat...kalau la orang kata ala budak tourism nie senang ja....banyak la kau punya senang....try tengok buat event....mau habis badan semua corrupted macam file masuk virus....

so meh kita mulakan sesi event ho tour day...
pepagi buta lagi semua dah kumpul kat dewan untuk setup tempat..yang ada pun bapa kerat ja sebab yang lain g kem....dengan idea 16 orang ja booth exhibition pun memuaskan.....kerja sampai malam kata ko...........
tada mempersembahkan roda impian....eh silap-silap bukan roda impian tapi roda heritage trail....cantik tak??? :)

5 orang kampung yang nak ke bendang...ha nie la pakaian rasmi untuk kelas kami kain batik + selipar jamban + baju kurung cotton.... ada macam orang kampung tak!!

ha yang nie pulak pakaian rasmi untuk laki...baju pagoda + slack yang dilipat + kain pelikat + selipar jamban....nie la booth kelas areda...simple ja

percaya atau tak nie la pengarah poli yang sanggup turun padang untuk sama-sama main batu seremban dengan student..bukan tu ja pengarah siap duduk atas lantai yang kotor lagik..... salute la tuan pengarah


orang-orang yang chummel gitu....kelas areda memang sengaja create suasana kampung n sawah padi gitu..tu yang boleh ada orang-orang.

bergambar dengan senior part last



sesi kukur nyioq ramai-ramai.....yang baju biru tue lecturer....sengih jangan tak sengih en.
yang nie pulak pertandingan batu seremban....en.pon ngan pn.rita....sambutan memang menggalakkan la untuk semua game yang kami buat...exhibition kali nie memang terbaik..this is best bro!!!!!

p/s: alhamdullilah kelas areda diumumkan sebagai booth tercantik untuk ho tour day...tak sia-sia ja kami stay up sampai tengah malam

2 comments:

YNA said...

alahai..
sweetnya pakai bj kurung ngn kain batik :)

cute rasberry said...

YNA: thanks ya...biasa2 jer xsweet mana pun

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz