klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Saturday, October 8, 2011

debit kad bank islam

hyep peeps....
sejak tukar jer kad islam yang biasa tue jadi debit kad terus areda exited noks nak swap time p shopping  :')
exited melampau-lampau dik oiii



  ------->




nampak tak dari kaler putih yang tak cantik tue terus kaler biru.....canteek tak????

so dengan rasminya tadi areda dah guna debit kad untuk bayar makanan kat pizza hut...heheheehe..
saja gedix!!!jangan marah ha :)

cashier : semua sekali rm25
areda : saya nak pay guna debit kad
cashier : kejap yer cik saya check boley guna ke x mesin nie...
areda : okeyh....
tak lama pas tue.....
cashier : cik tolong sign dekat sini
areda : okeyh
cashier : terima kasih.....


so cita-cita areda nak pay guna kad dah tercapai....kalau dulu tengok orang jer yang swap kad...sekarang areda pun da boley

2 comments:

aimaniman said...

oooo boleh tuko debit kad ye akak guna kdit kad tu yg pening kpala ujung bulan.. akak pon nak tuko gak la,.. tq info

cute rasberry said...

aimaniman: yer kak tukar je debit kad sebab dy tolak amount dalam akaun kita,so xda la interest bagai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz