klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Monday, October 10, 2011

SYUKUR ALHAMDULLILAH

hyep peeps...
berita gumbira buat semua..eh tak lah untuk areda n the geng pastue semua batchmates...
result li dah keluar n secara rasminya areda dapat CEMERLANG..

syukur sangat-sangat sebab usaha areda selama nie berbaloi-baloi dengan keputusan nie....nothing much to say sebab areda nak buat preparation nak masuk exam speaking MUET...wish me luck okeyh!!!

p/s : orang kata soalan muet belah utara lebey senang dari selatan??eh x sama ke soalan??
areda nak usaha untuk band4 sebab lecturer janji sapa boley dapat band 4 n atas, kami akan kuar shopping bersama-sama dengan gunakan duit dia.. ;)


2 comments:

ked said...

hehehe..muet ujg taon ni ag ssh dri awal tahun..die sbnanye ikot nasib jugak..

saffiya_aleesya @ echa said...

slm areda..ooo nak test MUET yer..
ok echa doakan kjayaan areda k..
dr pngalaman echa..MUET xla susah..
lagi2 utk speaking..yg pnting jgn gelabah k :-)

p/s: nasihat mcm cikgu plak hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz