klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Sunday, October 9, 2011

berjaya jugak

untuk first time dalam hidop areda berjaya download movie :) kalau orang tengok mesti cakap apa ke bangangnye popuan nie,download movie pun tak pandai..tapi tu lah kenyataan yang areda nie buta IT..ulang sekali lagi BUTA IT....xpayah la orang nak mengata bagai sebab areda mengaku sendiri yang areda buta IT..
jom kita review kebangangan areda dalam IT :


1)masa form 4,areda tanya membe cam na dia letak gambar dia dalam freindster?xkan kena potostat?
2)masa sem1 areda nampak sowang classmate pakai pendrive cantik,pastu areda pun cakap,eh cantik la 
   pendrive anis...then budak tue cakap nie bukan pendrive la tapi berukband...nampak tak betapa bangang        kat situ..seyes malu dowh....
3)areda mula belajar download lagu2 tahun lepas,time areda sem 3....bagus x??


p/s: nampak tak betapa butanya areda dalam It

2 comments:

YNA said...

salam kenal :-D

jgn bimbang dikata kuno bagai sebab yna pun macam kamu x reti bab2 mcm nie, ahaha

cute rasberry said...

yna:la ada geng upanya..ingatkan areda sowg ja yang xtaw

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz