klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Wednesday, October 12, 2011

DEMAM MUET

Hyeep peeps....
semalam areda dah settle ngan exam muet speaking....tajuk???xley la gitaw lagik...tunggu semua orang settle dulu okeyh...areda dapat group no.3...dalam tue ada dua membe areda n sowang lagik areda tak kenal pun, masa nak tunggu turn tue...jantung memang gerak laju sampaikan areda cakap kat membe "tolong simpan sat jantung nie satgi kat bilik bagi balik na"...

almaklumlah areda nie bukan pandai sangat nak speaking bagai tue...english pun so so soley soley...cakap pun hentam ja...menipu tu lagik la power..pronounciation dah lari 400m...memang tungging terbalik..grammer??lagi la kelaut...cakap pun dah tersekat-sekat...time task A lagi la areda yang mula dulu sebab areda candidate A....

siap ngan candidate semua, areda pun prepare untuk task B, ghasak la time tue..nak bantai je semua candidate....time tue candidate D yang mulakan discussion

CANDIDATE D : Let's start our discussion...as for me i think that the challange is .............. be cause they will miss their family...what do u think candidate A?
CANDIDATE A @ areda : I'm totally disagree with your opinion candidate D, for me the greatest challange is ........... because of ............do you agree with me candidate C?
CANDIDATE C : Yes, i agree..why i say so??........................................how about you 
candidate B?
CANDIDATE B : I support you candidate B...this is because..............................


punya la banyak cakap sampai kuar perkataan bombastik macam "can i inject something here"
sedar tak sedar 10 minit dah berlalu...pas tue exeminer cakap you may conclude your discussion n choose the greatest challange....

time tue rasa hepi gila sebab semua dah lepas...tinggal nak conclude than done....

p/s: susah jugak bila kena communicate bila ada tajuk yang specific

1 comment:

YNA said...

oh MUET! zaman akak form6 dulu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz