klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Saturday, October 29, 2011

ALKISAH TRIP MARKETING

hyep peeps..
kalau korang perasan semenjak dua tiga menjak nie areda dah jarang hapdate belog....bukan areda malas or wut tapi tahap kebizian yang melanda dah tak boley nak kawal..hope korunk faham okeyh :)

ingat tak entry lepas areda post pasal trip ke cameron....selang dua hari balik dari cameron areda n comunite dup5b bertolak pulak ke penang untuk 1day trip bersama adik-adik semester 1 course tourism...
ce bayangkan dalam group yang sangat besar 2 bas n 1 van.....letih p cameron pun tak habis g dah shoot pulak p penang...tapi tak pa demi adik2.....

dalam bas pun areda tak ley nak rehat sangat sebab areda jadi tour guide pas tu co-pilot sebab driver tak taw jalan....n areda la ketua rombongan...nak taw sebab apa areda jadi ketua..sebab "PENANG AREDA YANG PEGANG"...eh gurau je dik non oiii.....

nasib la adik-adik semua baik2..yela dah bawak bejalan kalau tak baik mau areda siku ja.... :)
telatah budak2 nie sama dengan telatah clasmate areda masa sem 1...serupa dowh!!!!

so antara tempat-tempat yang kami p :
BUKIT BENDERA
RUMAH KELAHIRAN P.RAMLEE
FORT CORNWALLIS
CHOWRASTA MARKET
QUEENSBAY MALL
macam biasa setiap pertemuan ada perpisahan so masa dalam perjalanan balik tue areda bagi sikit ucapan.... 
   "terima kasih atas kerjasama yang adik-adik bagi...hope semua enjoy dengan trip yang kami buat...kalau jumpa kat jabatan tue tegur2 la..jangan buat tak kenai pulak....hope nie memory terindah untuk semester 1"

n wakil ke;as dia cakap
"terima kasih gak untuk kakak2 n abg2 yang buat trip nie..kami enjoy sangat..best sangat lepak ngan kakak2 n abg2 yang sporting, ceria...n tak lokek nak hiburkan kami...kalau ada lagi trip bawak la kami..kami nak p ngan kakak-kakak lagi"

see ayat dia menyentuh kalbukan??kalau korang tak rasa takpa sebab korang tak da time tue....tak jaga diorang sebab kebajikan diorang semua kami yang jaga :)




p/s : line tak okey la so x ley upload pic.....

2 comments:

ked said...

ahaks! rumah p.ramlee hotspot ada tuhhh..

cute rasberry said...

taw tak per....
memang hotsopt....
tu yang jadi co-pilot....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz