klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Friday, July 22, 2011

INDUSTRIAL TRAINING INTERBIU

Hyep peeps...
sedar x sedar dah dua minggu areda daftar balik masok poli untuk semester ke-5
so skunk nie time nak hadapi interbiu untuk praktikal..
interbiu minggu depan dik non oiii
dah la kena skeping english...
ha sudah!!ekau hengat omak nie anak omputih ke??
so areda dah jumpa ngan lec yang nak interbiu areda..
takot patpuluhpat kali dah nie..
stress semua ada...
interbiu dah macam kt UITM lak..
siap ngan slide show bagai...
boy tolong!!!!!!!!
nie pun areda tak taw nak story pa untuk interbiu
yealakan praktikal 5 bulan..
nak citer dalam 10minit je..
mana nak sempat
pening2

3 comments:

ked said...

ala..mcm poli aku x taw la guideline die cmne..
cm kitorang,die nak taw ape2 jela pasal tmpt pektikal kite tu..
kdg2 swot pon bole gk..
ko leh wt pasal spa tuh ke..
aku x present pasl tu bg gmba je pon diowg brmnt..

cute rasberry said...

owh..
aku ngat nak wat sal boria...
hurmmm poning omak

cute rasberry said...

owh..
aku ngat nak wat sal boria...
hurmmm poning omak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz