klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Monday, July 4, 2011

AWAK

awak!!!! 
dah sebulan ++ kan awak x kol saya...awak x mesej saya...awak x antar langsung kabar berita!!!
awk chat???
syer chat jer cuma hati nie pedih je rasa bila awak dah x endahkan saya...


awak....ingat x lagi saat perkenalan kita????
masa tue saya tengah lepak ngan kengkawan saya kt luar...awak cakap per? Eh perempuan x elok ler malam-malam dok kat luar....np x balik lagi??
time tue memang saya hangin..awak tue siapa nk bahasakan saya???
tapi lama-lama saya cuba terima yang awak nak saya jadi perempuan terbaek...yang duduk rumah..
saya ikut cakap awak tue...


awak ingat tak bila awak kol saya....
awak cakap jaga diri baik2...jangan dok gatal...jangan cari yang len...
okeyh saya cuba setia....saya tunggu awak.... sebab saya SAYANG awak..awak jer ada dalam hati nie....cuma awak!!!!!


tapi sekarang saya dapat rasa yang awak semakin jauh..semakin melupakan saya....saya sedar siapa saya nak bergandingan dengan awak....
satu jer saya minta.....
andai kata awak dah ada pengganti saya, awak gtaw kat saya supaya saya boleyh buang awak dari hati ini...
andaikata awak  asih sayangkan saya macam saya sayangkan awak.... awak hantar lah kabar....
kalaupun awak sibuk..awak just cakap awak sibuk sekarang nie... atleast x der la hidop saya terumbang ambing

3 comments:

TeAqArH said...

penah rase perasaan ni..si dia mendiamkan diri tanpa kabar berita...fb pun dya da blog...amek kata putus,,antar msg kat dia ckp it over...until now...lost contact

Seri Nuang Shah Alam said...

ya, pi la telepon dia, sian dia nanti...

cute rasberry said...

seri: bukan x mau kol...dyer ada kat pulapol...so no enset

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz