klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Saturday, November 19, 2011

TOURISM BASED COMMUNITY

hyep korunk...dah lama dah tak update belog yeala bizi study exam semua so nasib baik exam dah habis...so now i'm free!!!!dah bebas...
gud bye semester 5...hye ahkak n ahbang senior....WELCOME 2 SEMESTER 6...
dah2 asyik lari tajuk jer......

fokus-fokus....
tourism based community nie sebenarnya tajuk yang areda n kawan-kawan dapat untuk final projek sem 6..see baru ja nak cuti sem..dapat pulak dah tajuk untuk final project sem 6....guess kat mana kami nak kena buat project nie...



okeyh dah bagi hint tempat tue nak kena naik flight...ce teka ce teka
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tada......

 SARAWAK

atau

SABAH

nampak tak betapa gumbiranya hati beta......bukan p untuk shopping okeyh tapi p buat kerja....dok dekat pendalaman taw.....dah2 banyak kerja g nak buat nie.....

p/s: nak bawak baju banyak mana??

p/s-p/s: nak buat activity apa ek tat sana??


2 comments:

ked said...

kalau dulu sonok la gi sarawak kan? tapi skang? hehe

cute rasberry said...

taw takpa...
so aku prefer untuk ke sabah ba...
boley ba kalau kau....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz