klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Friday, February 1, 2013

Present 4 My family

Alhamdulillah...semalam dah keluar result untuk Uitm...nak sambung degree...n rezeki menyebelahi areda...yahoo dapat gak sambung belajar..if not jadi penganggur terhormat la jawabnya kat rumah....
n areda dapat kampus yang paling jauh sekali...naik jambatan pulau pinang then sampai...alahai ingat nak kena pos ke dungun ka,puncak alam ka..sekali Bukit mertajam....haishhh takpa dekak punya pasal balik tiap2 minggu...tambah2 areda tak dapat kolej..kena dok luar

 
 Bahagian Pengambilan Pelajar
Universiti Teknologi MARA

40450, Shah Alam Selangor
Tel: (603)5544 3164 Faks: (603) 5544 3170

Mengubah Destini Anak Bangsa

 
    
Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat untuk mengikuti program di UiTM:
    
Nama :
NUR SHUHADA BINTI ABDUL BASIR
No Kad Pengenalan :
911016076112 
No Pelajar :
2012554091 
Program :
HM240 - SARJANA MUDA SAINS
(KEPUJIAN) PENGURUSAN HOTEL
FAKULTI PENGURUSAN HOTEL
DAN PELANCONGAN
Kampus :
P - UiTM Kampus Bukit Mertajam
Mod Pengajian :
Sepenuh Masa 
Sesi Kemasukan :
Semester 2 2012/2013 
    
Sila datang mendaftar di tempat yang ditetapkan.
   
Tempat :
UITM KAMPUS BUKIT MERTAJAM
13500 PERMATANG PAUH, PULAU
PINANG
Tarikh :
1/3/2013
Masa :
9:00AM - 12:00PM
Kemudahan Kolej :
TIDAK DISEDIAKAN.
SILA URUSKAN SENDIRI
 




 
  

3 comments:

adorable ked said...

hahaha.. ayat tidak disediakan, sila urus sendiri tu cam kejam sangat je kan? :)

adda said...

ha taw tak pa...
tp bila kol tanya,diorang ckp t daftar diorang bagi asrama..pelik2

Anonymous said...

bape tahun ye pengajian ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz