klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Tuesday, December 18, 2012

KENANGAN TERINDAH

suddenly teringat dekat kawan2 time diploma dulu...especially those yang duduk dekat rumah beralamat : depan poli,belok kanan jumpa paip aiq belok kanan lagi rumah hujung yang ada kereta kaler nescafe...see teruja tak dengan alamat tu...ekceli sebab tak taw alamat rumah la areda n housemate pakat2 buh time PA mintak alamat rumah sewa..seyesly sampai PA pun baca sambil gelak2....siap pesan g kalau saya tak jumpa kereta kaler nescafe mcm na????

bukan tu saja..macam2 lagi la kerenah budak2 rumah...ada sekali tu time one of the housemate tersampuk..so malam tu around 11 pm kami mandi ramai2 sambil berkemban dalam toilet yang sekangkang kera sebab takut..hehehehe kau hado??

friendship mesti akan ada pasang surut...no matter how,what mesti ada gak selisih faham..biasa la masing2 pandai n opinion yang berbesa..tapi tak da la sampai bercakor....tipu la kalau ada orang yang tak penah selisih faham ngan kengkawan...even small pun mesti ada kan???jgn tipu..

benda yang paling areda tak ley lupa is when areda return home from dating sambil menangis teresak2..whole rumah keluar n duduk kat ruang tamu sambil question napa....sambil nangis tu sambil cite la...memang that was an amazing experiance...macam tu kita boleyh taw betapa carenya membe2...luv u guys :)

areda pernah buat kerja gila from perlis to alor setar naik moto ego...then patah balik p kangar...when we called our parents they seem to be shock...bukan dekat okayh...dah tu berdua saja....luckly nothing happen

last but not least...i miss adik punya masakan..memang superb gila..kalau rasa sekali pasti nak lagi...especially dia punya masak lemak cili api,tomyam,paprik,nasik mentega,laksa...n semua lah...n not to forget my peneman makan moi aka bubur nasi...ngah aku da jarang masak moi kat umah bab tak da geng nak makan.. :(



2 comments:

adorable ked said...

ehem ehem.. ape pasat kau nangis.. mai cerita sket..

adda said...

harus bergaduh la...tp cita lama..heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz