klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Monday, July 2, 2012

the new version



hye peeps...huh da lama kan areda tak hapdate langsung belog nie....semenjak dah dapa koje...tak sempat nak hapdate....
bak kata mama "adik p keja dengan matahari,balik dengan bulan"...acaner tu??yeala keja dari kol 11 am sampai 9 pm.....

so hari nie sebab header pun da bertukar baru,areda nak kena gak hapdate :)
first opp all,areda nak ucap beribu2 lemon terima kasih (wah da macam penceramah bebas da grupenye) to my fwen boy yang dah bersusah payah buat header kat areda walaupu tengah exam....wah tenkiu2 sifu :)
kalau tahun lepas boy buat header untuk areda,time tu kita dok sama2....skunk nie boy buat n sent thru email sebab sorang kt selangor,sorang kt penang..


tengok betapa susah boy buat n email dekat areda...really appreciate that...wah sangat terharu....
kalau orang lain areda tak sure boleyh buat macam tu....yeala tak suruh pun dah tolong buat...kalau suruh hurmmm tak taw la nak kata pa :)


last but not least,i lap u boy...fwen n sedara forever

3 comments:

ked said...

jangan la puji kite sangat..
malu lahh..
hehehe

adda said...

tak puji pun...kenyataan tue

ked said...

ecece..
hikhikhik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz