klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Friday, July 13, 2012

RED BOX 1ST AVENUE

hye peeps.....lama bebenau tak hapdate belog nie.....dah penuh ngan sarang labah-labah :)
okeyh straight to the point semalam buat pertama kali areda balik kol 12tengah malam....huh jahatkan saya???
ekceli membe2 kat tempat areda keja plan nak p karaoke...so apa lagi areda yg bunga sekuntum nie pun sibuk la nak join sekaki...tak padan ngan perempuan...apa nak buat karaoke punya pasal....mula2 plan nak p hari rabu..tapi nak buat camna...the pioneer of event tak sihat pulak....vomiting macam perempuan mengandung...opsss sorry koko... :)
so tukar p hari khamis malam jumaat....pas balik keje je terus direct kiteowang g redbox 1st avenue...areda ingatkan just nak nyanyi sampai kol doblas...tengok2 hamek kau,diaorang amek sampai kol 3 pagi....adoyai lomah semangat eden......so dengan rasa tak bersalahnya areda cakap yg areda nak kena balik before kol doblas.. :)
 
 
 
 wei the pioneer of the program...n the person incharge untuk belanja areda....nie yang mak suka sangat....kalau tak rabak gak la poket nak bayor....thanks wei....i lap u la...muehahahaahaha (so gambo kena letak dulu....bodek nieh)

 walaupun p karaoke dengan tak mandinya..tapi hada aku kesah.....nampak sempat lagi nak buat peace tu..
 nielah manusia yang areda baru ja kenal....nama dia jack...dia keja sama floor ja ngan areda tapi lain2 company la....disebabkan mamat nie kawan ngan wei...so wei pun ajak la join party hilangkan stress nie

 zan n jack....wah dunno wut to describe about them......

 this is wut we called koir...elok je berbaris cam masok pertandingan lak....ala kalau zan pun pakai baju kaler hitam sure nampak serupa :)

ha yang nie lak cam coral speaking...ntah betol ke tidak eja cam tue :).... sir ah wei mengajar anak2 muridnya menyanyi :)




video





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz