klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Saturday, June 29, 2013

Pelamin Anganku Musnah



hyeep peeps....
skunk nie areda tengok ramai blogger2 yang dah bertunang...yang dah kawen...hahahaha nampak x kejelezan melanda diri..ekceli areda pun teringin nak macam tu(ha mampos aku buat statement macam nie..dah la abah kaki stalk belog..hahahha so abah ur daughter dah gatai nak kawen..hewhewhew)

macam mana areda ley tergerak nak cita sal kawen lak nie...hurm actually this is sad story...sila sediakan tisu banyak2 yea untuk mereka2 yang sensitip....while typing this entry i'm still crying!!!dah la areda dia bukan jodoh hang tu!!!!don't feel bad....everything will be fine...

so how to get start...hewhewhew...my ex boyfie getting married...actually bukan ex boyfie sebab kami tak pernah putus cuma dia yang mendiamkan diri terus...terus lesap after i've got some conflict...conflict apa x yah le kome semua tahu...but yang perlu korang tahu is the conflict bukan melibatkan areda dengan dia but ngan kazen dia... and just now areda online FB dia up status a bit like memohon doa....supaya their ceremony will be blessed...wut am i supposed to do now?????remove him???block him????hurm xpa la semoga dia akan berbahagia dengan yang tersayang...... to MR.I i hope u will be fine and how should i say this....i know u since i'm in standard school and we got in relation when i'm in form 1..and the most important things!!!!u are my first love. 

okey stop it areda...he's getting married soon...jangan nak jadi perampas pulak although u x pernah 
break-off...areda jadi kuat k...jgn putus asa..gambatte kudasai


3 comments:

Aya Farah said...

sabarlah ye...mungkin dia bukan jodoh yang terbaik untuk adda...nanti try adjust shfri pulak ye...ngeh ngeh ngeh

adda said...

hhahahahah...tgh sabaq la nie...anom nom oiiii...adjust shfri....hurm nmpknye idok le nak megejas

Atie said...

yang polis tue ker areda?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz