klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Friday, June 14, 2013

ACCOUNTING

hola holi...kuberi nama cikebum cikebum...hyep peeps
sapa kat sini minat accounting sila angkat kaki???hewhewhew one of the subject yang areda tak leyh go is accounting...susah bebenau la...tp sebab ada orang yang rajin nak tolong ajaq so areda pun try my best la...tmbah2 lecturer yang ajaq tu muda...gojes la kau areda belajaq sebab lecturer ja...ups jgn marah taw..

so tadi godek2 la baca belog si anom...rupa2nya ada jugak orang perasan yang en asyik tengok belah kami sampai mek anom kata en pilih kasih...hewhewhew
"Sir ni pilih kasih kat student,kalau mengajar asyik tengok kat students belah sana je.."

anom ok wut walaupun ek tak pandang,en kata hampa solehah...hahaahaaha)gelak jahat)

walauapa pun...hari nie dah settle quiz 2...nasib la ley jawab hahahaah...study pun last minit ja semalam...so just tinggai test 2 ja before final exam

so this is us....HM240 1A1 /1A2

3 comments:

Aya Farah said...

ooo...blaja account sbb lecturer je ek?haha!!nnt lps kawen ngan dia blaja la account puas2 sampai muntah hijau ye.... hahahaha!!(gelakkejam!)

adda said...

kalau jodoh kawen la...hahahahah (gelak gedik)...tp xmo la belajaq akaun.. :P

Aya Farah said...

insyaallah..kita doakan korang berjodoh..hihi~(gelak manja)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz