klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Tuesday, September 18, 2012

Program kebolehpasaran graduan politeknik

huhai dah berkurun lamanya tak hapdate belog...sorry guys tak dak idea la nak hapdate....tambah2 areda baru je balik dari kursus dekat pulau indah port klang....
 
sebenarnya kursus nie kursus renang...lau lebey specific kursus bronze medal ...untuk jadi penyelamat la...tapi nak buat cam na kan..yang tak pandai berenang macam areda pun sibok2 jugak nak join....nak menempek ja...tapi ada???ada aku kesah??nan hado :P
 
so start dari hari nie areda akan update perjalanan program untuk 3 minggu...susah senang,suka duka,jerih payah...

 

2 comments:

ked kookie said...

adda..
ko ape cer skang?
keje mane?

adda said...

aku tengsh keje...
tempat yana...nasib dia da berhenti :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz