klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Sunday, September 30, 2012

DAY 6 @ 1/09/2012

Yes...finally hari yang dinanti2 telah tiba...yiehaaa..nak taw tak apa yang kteowg tunggu???lepak @ KL la....hehhehehehehe....
bukan apa time weekend para peserta dilarang untuk berada di dalam kolam :)

so semangat pun berkobar2 la..tak pernah lagi lepak KL ngan membe2..so bangun dalam kol 7 cam tu..siap2..bilik air tak yah berebut sebab cuma ada tiga orang ja dalam umah..sorang satu toilet....

kol 8 siap n turun bawah for breakfast..sekali is mesej cakap baru bangun..n dia kata en nak hantar dalam kol 10...stress okay bangun awal2 siap pas tu kuar lambat...
lepas 30 minit cam tu budak laki arau pun turun....makan punya makan sekali dah pukul 10 lebey..baru la terhegeh2 nak gerak...

mula2 ingat geng kteowg ja nak kuar tak sangka instruktor pun nak join sama..so apa lagi mmg havoc la atas gerabak tu..yeala masing2 exited :)
areda n kawan2 macam biasa la kepit je ngan en.anuar tu..tak bagi peluang langsung...sekali sorang lagi instruktor meh dok selang dua sit dari areda...kami panggil dia zaid je..tp budak2 ganu pagil dia en.....pelik sehhhh sebab sebaya ja....

ingat tadda hal la..tetiba dia panggil,dia tanya nama..
eh awak nie shida kan??
tak la saya shuhada...
owh okayh...pas tu diam...

lepas 10 minit cam tu.
lupa la shida kan??
tak la shuhada..
ada nama pendek tak??
panggil adda ja...
hurm tak nak la nak panggil shu..takmau sama dengan orang lain..
**fuyoo nampak sangat dok juai minyak

sekali dengar bunyi orang dok tersedak-sedak..bukan sedak betul..yang buat2 ja....pastu areda pun toleh la..sekali instruktor kata kamu jangan layan dia nie..dia dok juai minyak :)

shu memang asal perlis ka?
eh tak la orang penang..study ja kat perlis...
owh penang kat na??
kat town la..dekat ngan Komtar...
I ada sepupu dekat Tg Bungah...
owh jauh tu...
kampung I dekat ........ (sory da lupa ) dekat je ngan Penang...
owh okeyh...

dengar bunyi tersedak lagi..sekali instruktor kata meh sini aku nak dok situ..nak dengar diorang sembang apa... :)
so dari selang dua sit terus dia anjak jadi selang 1 sit..abaikan je la...dekat stesen jalan kastam ada orang naik terus duduk sebelah areda..ingat selamat la..sekali budak tu bangun..terus anjak rapat dengan areda n kata panjang jodoh kita nie...so areda buat pekak je bab tu...

nie sekolah i dulu..(sekali sekolah agama da)
then myra cakap : perangai tak macam budak skol agama pun..gatai lebey
so gadoh2 la ngan myra walaupun jauh...
muka shu tak la teruk sangat..tak macam muka depa..
hah!!nie tak teruk dah macam orang buat plastik surgery tak jadi...
cam na swimming okay x?
tak taw la nak kata..sebab baru ja belajar kan..hope lepas tiga minggu ley berenang la
shu selalu mai sini?
tak sangat la tapi mai gak ar sebab ada mak cik dekat klang...
owh ICT dah p?
tak pun....heheheeh
biar betul??
betul la..np tak caya??
owh ok caya2.

pas tu dua2 pown diam..dah tak de benda nak cakap..so diam je layan perasaan...

shu ada BF?
ada..bestfren...long,adik,bella..ramai g yang tak dak kat sini..
shu ada BF??
ada..boyfriend..is,wan,pit,syed...ramai la..tak terkira...
u know wut i mean rite!!!!!
yes i know..takdak la bf..
ha kan senang lau ckp cam tu dari tadi..

**bila la nak sampai nie..tak sabaq nak turun**

lepas da sejam lebey melayan kerenah mamat tu...sampai pun kat hentian bank negara..turun ja terus berpecah...kiteowg lepak kat jalan tar je...yeala mana nak sempat kol satu lebey baru sampai kol 5 nak kena berkumpul balik....
nampak tak mamat yang duduk atas lantai tu???tu la zaid...
tak jelas!takpa2 t areda letak g pic dia...jgn risau keyh


 
p/s :sediakan mangkok sebelum korang muntah hijau



2 comments:

ked kookie said...

nak tengok zaid!
hahahaha

adda!
burnnye muka kau!

adda said...

nak t aku masokkan pic dy dlm entry baru...

muka jgn tegor la boy..mama aku ckp mcm nigeria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz