klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Thursday, September 15, 2011

payah ngat aih

awak....
kenapa susah untuk saya lupakan awak...kenapa awak tetap kukuh dalam hati saya sedangkan saya taw yang awak dah buang saya jauh2 dari hidop awak...cepat sungguh hati awak berubah..mana kata2 janji awak selama nie...mana konsep2 yang awak pegang???kenapa awak!!!kenapa???


time naik feri, saya nampak awak
time tunggu bus rapid kat jeti saya nampak awak....(tmpat pertama awak tunggu saya)
time lalu depan batu dua kat umah saya, saya still nampak awak
time pergi prangin mall,komtar,awak tetap dalam bayangan saya
time jalan depan KFC,saya nampak time kita makan kat situ,
time lalu depan restoren kapitan, saya still nampak awak sebab time tue awak sangat blurr n tak kenal ayam tandoori 
time saya tengok orang ramai berator kat nasi kandar beratoq,saya tetap nampak awak,
time pergi QB mall awak tetap dalam ingatan saya
time makan BBQ,terus ingat awak sebab first date kita dulu,kita makan BBQ
time makan kek cokelat,terus ingat awak...
time pilih baju budak,lagi la saya ingat awak.....
time lepak kat padang kota,saya terngiang2 awak suruh saya janji akan setia ngan awak
time saya pakai perfum burberry,ingat kat awak sebab awak yang belikan
time cari barang kat pacific terus ingat awak 


awak kenapa terlalu banyak kenangan kita...kenapa awak????kenapa awak biarkan saya terkapai2????kenapa awak????saya rasa sebak jer nak pakai baju putih,sebab putihkan warna kegemaran awak...carrot susu pun awak suka...awak....dah tak tertelan saya ngan siakap masak tiga rasa sebab tue pun pavorate awak...

YA ALLAH YA TUHANKU, kau hilangkanlah rasa dan perasaan diri ini terhadap dirinya....aku redha atas ketentuanmu ini.....hanya engkau yang mampu mengubah rasa dan perasaan ini

2 comments:

ked said...

sabau ek?aku pon penah rase bende yang same..huhuhu

cute rasberry said...

dugaan melanda weyh..
redha je la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz