klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Friday, April 22, 2011

ENJOY SHARING YAW

untuk memenuhkan impian boy yang da sudi tag areda
so areda pun memikio2 ler nak wat bender nie....
pas da bersoal jawab dengan boy so 
dengan ini beta pemohor besar raja2 dan cop2 jari seluruh rakyat jelata ingin memenuhi impian boy 



syarat2 penyertaan adalah seperti yang korang bacer kt bawah tue....

1.buat satu post bagi 5 facts about korang
2.copy&paste kan gamba kat atas ni kat post tu
3.kalau nak bagi readers korang paham.sila-sila lah buat link pegi kat post ni balek ea.

korang paham x?????
lau xpaham korang tgk kt cik pasir
kasik korang faham...

so moh ler kiter mulakan...sapa setuju angkat tangan macam sayer(soley2x)

1.sayer sangat suker dengan fast food..sebab 2 ler sayer jd muntels...
2.sayer sangat gila warna pink...(pantang tgk mesti nk beli walaupun dah ada...)
3.sayer suka ruski tomyam.....memang marveles.....mantop nok
4.sayer suka keadaan yang sunyi..dok sensorang tanpa ada gangguan...
5.sayer suka masak...tambah2 law tgk resepi yang senang2....


so skunk waktu sayer tag kenkawan sayer.....

4 comments:

tiqasandsbox said...

aku lh sands.thanks ea.join..alot actually...nway aku pon suke gile ruski tomyam

cute rasberry said...

rusi tomyam terbaek

ked khaydee said...

wah,,ramainye shuke ruski..
leh wat grup ni..hehehe

cute rasberry said...

ked:mmg ley wat group ruski kelab kipas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz