klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Wednesday, November 26, 2014

MAMA

tengah2 malam update blog tetiba rasa rindu dekat mem besau kt rumah tu aka manager dapoq aka my mommy.

to those yang da kehilangan mommy jom kita sedekahkan Al-Fatihah...
and to those yang still ada mom tu mohon2 la contact selalu ok...jgn nk kedekut sngat,,guna wasap ja..kalau rasa kedekut internet p cari wifi free sebab apa...sebab hati ibu ni mudah terguris kalau kita x contact kerap2 :)

pernah tak parents especially ibu x tunaikan apa yang kita nak?? susah la untuk tak tunaikan melainkan korang mintak yang mengarut2..for sure la x kuasa nak melayan..

areda ada jugak la banyak nampak apa yang my mommy selalu ikut.pernah jadi one case ni masa kami one family dekat kedai makan...so order la tomyam...sayur...telur...n ikan siakap, my bro nk siakap masak stim...areda nk siakap masak pedas..n memang pun nk order dua ekor ikan...tp adik nk siakap sweet sour...terus mengunakan kuasa anak perempuan tunggal maka areda membuat muka sepuluh sen...muka mintak kaki :)

abg areda da p dekat kaunter...me n mom otw p toilet...tp masa otw p toilet i don't speak much my mom taw la yang areda merajuk so on the spot dia kol  abg areda suruh tukar from sweet n sour to masak pedas...see betapa sayang nya ibu kat anak dia...i luv u mama

ada sekali..eh bukan sekali tp banyak kali areda cakap kat mama nk kawen...n guess mama cakap apa
'bok mai calon suruh dia pinang boleh kawen ngn bei sekali tahun depan tp apakan daya..bukan areda yg pinang lelaki...kalau xda lelaki masuk meminang alamat x ley kawen la tahun depan

*tolong la masuk meminang

2 comments:

Ked Lee said...

uishhh...
mendalam..
mendalamm...
hehehhee

adda said...

part mana yg mendalam tu boy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz