klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Saturday, May 25, 2013

Ini Cerita Kami

hyeep peepss....
diam tak diam lagi 4 minggu dah nak final exam.sekejap ja masa tu berlalu tapi nak buat macam mana kan yang berlalu takkan kembali lagi..wah areda ayat berpuitis sungguh...haahahahahah


kalau nak conclude kan cerita sem 1 pun dah boleyh sebab dah almost 3 months ++ duduk dekat Uitm...dah macam2 kerenah student HM240 1A1/1A2 tapi tapi tapi mostly student 1A1 hyperactive la nak compared to 1A2...ups sory yuyui n fifi....sebenarnya takda beza pun dua2 kelas cuma kami terpisah time kelas practical ja 




                      
so this is my classmate....
the one yang pegang fail tu lecturer account...so please say hi to him :)

masa tengah buat2 account....tetiba lec cakap cam nie
"kelas kamu memang bahagi duduk cam nie ka?sebelah sini bising..sebelah sana diam.."
so as usual yang bising tu haruslah areda,yuyui,fifi,caca,coki,pit.. :)
"yang sebelah diam nie solehah ka?"

then areda n da geng pun balas la...mana ley kasi can
"en.tak semestinya diam dalam kelas tu solehah...depan ja belakang tak taw...."(ayat tak ingt sngt tapi lebey kurang la)
pas tu kami berempat pun decide takmau cakap...hahahaha nak jugak title solehah tu
so bila lec dok tanya soklan..kami buat dunno ja sampai dia cakap cam nie
"nanti tak bagi ckp teruih baru taw"

hahahahaah nampak tak permainan dia disitu....kan dah mengelabah bila kami dia...
haahahhaah sorry en kami test ja tu....bila lec cakap cam tu kami pun apa lagi bantai gelak la....
tu yang habis kelas pulun tangkap gambaq :P

yang paling best kelas nie is lec muda...bila lec muda gila2 tu tetap ada....


4 comments:

Aya Farah said...

yeay!!kami mmg wanita soleha...sir sendiri yg cakap..hehe

adda said...

homaigod....solelah la sngt..en shfri tak adil :(

Fizz Bukhari said...

hahhaha...tau plk mengelabah bila kita diam lec ni...hahaha

adda said...

ha amek sebijik....hwuaaaa....sedih kelas acc dah habis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz