klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Wednesday, August 31, 2011

Beraya di Rumah Blogger

hyep peeps..
amacam kencang tak tajuk.???selalu areda baca blogger2 retis yang selalu gathering sama2...
blogger2 biasa cam areda nie nan hado...tapi nak tunjukkan yang blogger biasa jugak boley...
so areda g terjah kampung blogger (boy) dearked...alang2 dah kampung kiteowg sama..so areda pun amek kesempatan la...

ekceli areda nie bukan la kencang nak main terjah rumah orang..mula2 areda text boy nak tanya dyer ada kat umah tak...so dyer ada..so g la terjah..bawak abis maktok, pak su n family n my family...

Sampai jer kat umah boy, maktok dah sibuk tanya..anak sapa?cucu sapa? cerita punya cerita rupa2nya kiteowang nie sedara....ha amek kau boy, dulu beria jer bila orang tanya kita nie sedara? matii2 kita nafikan...
kita just cakap sedara sesama islam..tapi rupa2nya memang betol kita sedara..xsangka mak noks...

dah la lama x berjumpa..sekali jumpa sedara pulak..memang gempak la....btw thanks untuk boy n family sebab layan kiteowg tadi...that is best bro.....
sama x muka kiteowg??

2 comments:

ked said...

againn..why gamba ni???

cute rasberry said...

ntah ler napa gamba 2...
aku shuker lol

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz