klik cepat ader cita best

nak pitih???klik sini

Wednesday, May 25, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST

halu..halu..honolulu plezzzz.
hyeppp semua...
buhsan la plak malam nie..
pas da blogwalking areda terjumpa la 1 contest..
'SUNSHINE SMILE CONTEST'
so areda pun nak join la contest tu
CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hnyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
 Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html
5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall
senang jer kan syarat-syarat penyertaan nie...
semudah ABC....123

dan jeng..jeng..jeng....
gambar yang areda pertaruhkan untuk contest nie


senyuman nie paling ceria sebab areda tengah enjoy da happy holiday wif kawan- kawan 
dekat Pulau Langkawi bagi menghabiskan duit loan yang x berapa nak cukup tue....hehehhheh

kawan-kawan yang areda nak tag :

1 comment:

alif ismail said...

salam ziarah...

alif datang untuk melihat senyuman2 ceria...

gud luck..!!!!


http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/sunshine-smile-contest.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLI Bloggerz